Tawerna Hrothgara  Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

[Pobierz temat]Poprzedni temat :: Następny temat
Yasraena
Autor Wiadomość
Gawith 
Fantastyczne krzesło

Otrzymał 40 piw(a)

Wysłany: 2009-12-30, 00:20   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Pij z kumplami, pi**dol Forum! :P

Serafin 
Legend

Otrzymał 70 piw(a)

Wysłany: 2009-12-30, 00:53   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Ilphalar napisał/a:
(chyba, że do tego czasu stanę się persona non grata całej Hrothgarowej społeczności :P ).

Tylko wtedy gdy przestaniesz pić ;)

Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła

I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Postaw piwo autorowi tego posta

Ilphalar 
Poszukiwacz Przygód

Otrzymał 6 piw(a)

Wysłany: 2009-12-30, 03:51   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

No dobra, po 40min nieudanych prób wrzucenia tego w załączniku, zamieszczam w dwóch częściach, ale za karę (dla admina strony ;) ) bez komentarza...

Yasraena v8 PL "final beta" ;) Wersja polska w zakładce "English" (zgodnie z unijnymi standardami :P ).

http://www.voila.pl/465/yx3yi/
http://www.voila.pl/466/etrgq/

Więcej szczegółów
Wystawiono 3 piw(a):
Albatros, Serafin, Same
Lava Del'Vortel 
Obywatel

Otrzymał 8 piw(a)

Wysłany: 2009-12-30, 10:43   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

A nie lepiej wysłać najlepiej do CoM_Solaufein tłumaczenia i poprosić by dodał do obecnej wersji? (Do samej Sillary też można bo jak wezwana to się wzywa, ale może się okazać, że nie ma czasu.)

Serafin 
Legend

Otrzymał 70 piw(a)

Wysłany: 2009-12-30, 12:37   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Dobra robota! Wrzucam całość w załącznik (kiepski masz upload, u mnie poszło bez problemu). :)

Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła

I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!

Ilphalar 
Poszukiwacz Przygód

Otrzymał 6 piw(a)

Wysłany: 2009-12-30, 14:38   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Niestety wszystko wskazuje na to, że masz rację. Uploadowałem to w jednym pliku i po kilku minutach wyrzucało mnie ze strony z komunikatem: nieprawidłowego typu postu...? Ale pewnie to wina transferu. Co do Solaufeina i Sillary też o tym myślałem; uznałem jednak, że poczekam do czasu aż wypowie się przynajmniej kilka osób na temat samego tłumaczenia. Tak poza tym chętnie sam sprawdziłbym jak nasza polska drowka sprawuje się w grze ;) Wczoraj, gdy składałem resztki tłumaczenia natknąłem się na 5-6? wejść, w których przeoczyłem różnicę płci gracza, kilka błędów ortograficznych, jedną linię dialogową z błędnym odnośnikiem, oraz kilkanaście "zgrzytów" składniowych. Stąd też owa "final beta" ;) Myślę, że nie powinno się w niej zdarzyć nic psującego przyjemność z rozgrywki, ale też nie twierdzę, że nie da się w niej już niczego poprawić. Dlatego czekam na krytykę, a sam instaluję n-ty raz Baldura :)

P. S.

Polecacie jakieś nowe mody? ;)

Serafin 
Legend

Otrzymał 70 piw(a)

Wysłany: 2009-12-30, 15:16   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Ilphalar napisał/a:
Polecacie jakieś nowe mody? ;)

Zależy co konkretnie masz na myśli ;)

Yarpen 
Kradziej Rowerów z Tesko

Otrzymał 75 piw(a)

Wysłany: 2009-12-31, 04:08   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Jeśli nie przeszkadza Ci granie w języku Albionu: na SHS jest 12 dni chwały, masa update'ów i nowych modów zapewne. Codziennie wydane będzie coś nowego (obecnie wydana aktualizacja Mazzy Friendship to dzień 5). Z moich prywatnych typów: Item/Spell Revision (warto poczekać na nową wersję Item Revision, Demi zobligował się ja ukończyć w połowie stycznia i jako osoba dość ściśle związana z tworzeniem/poprawianiem moda muszę powiedzieć: będzie się działo). Swordcoast Strategems 2 to obecnie wręcz konieczność, ulepszone skrypty i masa ciekawych utrudnień dla przeciwników. Z wysokiej jakości modów (stanowcze NIE dla megamodów, są nędzne i śmierdzą) moja prywatna lista to: Tower of Deceiption, Quest Pack, Ascension/Wheels of Prophecy, Refinements, Banter Packs, IEP Banters, Mazzy/Viconia/Yoshimo Friendships, Rogue Reibalancing a z NPCów: Kivan, Kelsey, Keto, Amber, Ninde. :)

Ostatnio zmieniony przez Yarpen 2009-12-31, 04:08, w całości zmieniany 1 raz  

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Ilphalar
Ilphalar 
Poszukiwacz Przygód

Otrzymał 6 piw(a)

Wysłany: 2010-07-06, 21:52   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Yasraena osiągnęła status... hmm... ten status, który osiąga się po zakończonych testach beta ;) Dzisiaj wysłałem ''Wybrańcom'' prośbę o włączenie jej do następnej wersji modu. Przez kilka dni nie będę miał dostępu do internetu, ale w najbliższym czasie zamieszczę tutaj link do finałowej wersji tłumaczenia :)

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Vinci
Ilphalar 
Poszukiwacz Przygód

Otrzymał 6 piw(a)

Wysłany: 2010-07-12, 15:26   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Witam :)

Jak rzekłem, ostateczną wersję tłumaczenia Yasraey zamieszczam poniżej. Jest ona zgodna z 11 wersją moda i za jakieś... 30sek? pojawi się na forum The Choosen of Mystra, gdzie zostanie dołączona doń permanentnie ;)

P. S.

Aha, tym razem nie próbowałem wrzucić całego NPC, wersję 11 można znaleźć pod tym adresem:

http://forums.chosenofmys...hp?topic=1703.0

Niebawem będzie tam również wersja z polskimi napisami.

Ostatnio zmieniony przez Ilphalar 2010-07-12, 15:29, w całości zmieniany 1 raz  

Tagi: yasraena :: tłumaczenie

[Pobierz temat]
Odpowiedz do tematu