Ok gitara.
Jednak ja nie wgrywałem TDD, jak podałem wyżej i w takiej kolejności wgrywałem mody, dodatki różnego typu no i dalej mam problem z lokacjami.
Aha przez konsole także nie mogę przeskakiwać. Więc jest lipa i ie wiem co dalej???:(
Sugerowałbym instalowan ie pojedynczo modów i sprawdzanie czy mapa działa. W końcu dojdziesz który miesza, ale nie wiem czemu, odnosze wrażanie że to BGT world map cos kaszani.
Tylko mapa Wieży Strażnika jest dodawana inną metodą niż pozostałe lokacje (dlatego ją widzisz), więc odpowiedzialny musi być plik, który coś poprawia na mapie bezpośrednio - w grę wchodzą tylko moduły, które maja poprawki mapy - TS, SoS (straszna nędza swoją drogą), ToD, "Dodaj Głębokie Ogrody do mapy świata", BGT-worlmap. Z drugiej strony BGT-worlmap to plik ostro testowany, troche byłoby dziwne gdyby był winien. Naprawdę, sugeruję instalację krok po kroku i odpalanie po każdej instalce.
Big World Fixpack uruchamia sie przed instalacja w katalogu gdzie masz wypakowane wszystkie mody, podmienia pliki ktore komplikuja pozniej zycie nie wiem w co chcesz grac czy BGT czy samo BG2 ale warto poczytac w tym obszernym readme co jest w "pedeefie" co konkretnie podmienia i dlaczego ta podmiana jest potrzebna.
Generalnie warto go zaaplikowac ale przy instalowaniu Baldura z wieksza iloscia modow radzilbym sie zainteresowac kazdym modem z osobna odnosnie kompatybilnosci i ewentualnych "kwiatkow" jakie moze sprawic.
No więc mam nowe wieści.
Wgrałem pelno modów od Sos po poprawki, nowe NPC itp.
Wgrałem nową wersję World mapa. a odpusciłem TS i śmiga.
Lokacje się pojawiają więc jest OK.
Bardzo wam dziękuję za pomoc w tej sprawie i Wasze doradzctwo jak sobie z tym problemem poradzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum