Każdy, kto miał styczność z takowymi produkcjami, gdzie silnik graficzny jest banalny, a mechanika zbliżona do tysiąca innych gier spod stajni amatorskiej, nie raz chyba zastanawiał się, dlaczego tu siedzi. Bo czy nie lepiej, gdy gra się dla mechaniki głównie, zagrać sobie w jakąś starą, bądź nową grę, nie mówię tutaj o crpgach, czy hack'slash, ale nawet o strategiach... a fabuła?
Chodzi mi głownie właśnie o gry rpg przeglądarkowe. Na co się nastawiacie? Czy zarówno na mechanikę, jak i fabułę, bo niejako to ułatwia wam całą grę, pozwala na lepsze podejście w walkach fabularnych, czy wolicie walić w lvl, a może gracie tylko fabularnie?
Początkowo grałam jedynie fabularnie, jednak stwierdziłam, że najlepiej byłoby połączyć mechanikę oraz fabułkę, bo przynajmniej będę znała swoje granice - wszak moja złodziejka 10 lvl nie pokona wojaka na 50 lvl. Gorzej jest gracz m-f przeciwko fabularnemu, ale to też da się załatwić, dzięki arbitrowi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum