Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
"Po raz kolejny gram w F2. Gram kobitką o imieniu Buffy i teraz sprawa taka, że bohaterka puściła się z Joeyem przed wykonaniem questu dla Anny i niestety ćpunek gdzieś zniknął . Czy 600 expa przepadło czy mogę go gdzieś znaleźć?
sprawdz czy nie stoi za 'kasynem' Rebeccki, jezeli nie to raczej straciles to (osz kur.. co za strata przeciez to nawet nie jedna walka z Radskorpionami na pustkowiach jest ) 250 za medalion i 600exp za pochowanie Anny.
ps: dpstales od Rebeccki bron i zbroje?
Seraphe napisał/a:
Inna rzecz, w dialogu z Metzgerem nie mam opcji, żeby mu dać dupy i dołożyć 500$. wtf?"
moze za malo charyzmy masz?
Katorg napisał/a:
Ja sam gram teraz w fallouta przygłupem (zrobiłem błąd, wiem ale niektóre kwestie dialogowe są poprostu takie głupie że trzeba myśleć by odgadnąć o co twojemu hirołsowi chodzi.) i jestem w kopalni tych obcych. I jak wchodze do kopalni to fajnie .Ale jak wychodze to wywala mnie do systemu. Pomoże ktoś?
na cos takiego chyba tylko reinstal pomoze, mialem podobnie ale w Sierra Army Depot i niestety tylko reinstal i gra od nowa pomogly, no ewentualnie wczesniejszy save i ominac to miejsce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum